Ezek a legnépszerűbb sportok manapság
Ezek a legnépszerűbb sportok manapság

Ezek a legnépszerűbb sportok manapság

Nagyon sokféle sport közül válogathatunk, ha mozogni szeretnénk egy jót. Sokak számára hihetetlen arra gondolni, hogy egy jó sportoló mire képes, ha rászánja magát: de ne felejtsük el, hogy az állhatatos szeretet mellett megfelelő életmód és elszánt munka is szükséges lesz.

Tenisz

A tenisz az egyik legjobb sportág világszerte, gyors, periodikus jellegű mozgást igényel. Akik teniszeznek, azoknak a kezük sokkal jobban fog erősödni, mint sok másik sportág művelésétől erősödne.

Foci

A foci egy futó sport, ahol egy labdával kell játszani. Itt azon van a hangsúly, hogy az ellenfél kapujába lőjük a labdát. Összesen 22 ember játszik a pályán, és sokféle pozíció van: hátvéd, kapus, csatár egyaránt.

Kosárlabda

Ez a sport hasonló a focihoz, hiszen ugyanúgy csapatok játszanak egymás ellen, annyi különbséggel, hogy itt kézzel kell a labdát vinni. Ez különleges mozgási technikát és csapatjátékot igényel, teljesen más jellegre, mint a foci, itt palánkba kell dobni a labdát.

Kézilabda

Sokan a foci és a kosárlabda keverékének tekintik a sportágat. Itt kapura kell lőni, de kézzel kell játszani – ez adja az igazi különlegességét az egész sportnak. Igazán dinamikus mozgást igényel.

Karate

A karate egy remek küzdősport. Talán nem a legnépszerűbbek egyike, de mindenképp érdemes kihangsúlyozni, hogy itt önvédelmet tanulhat az ember, és arra jöhet rá, hogy a különféle ütések és rúgások hogyan hatnak az ember testrészeire.

Ha szeretnénk, akkor látogassunk el az alábbi hivatkozásra, ahol sportolókat figyelhetünk meg: https://www.nutri8.hu/sportoloink

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.